top of page

ONS BELEID

informatie ivm. het (online) boeken:

- Sinds de corona maatregelen wordt er gevraagd om met gewassen haar klaar te zitten voor de afspraak. Deze regel blijft aangehouden ook na corona. M.U.V ouder/minder mobiele personen die hiertoe niet zelf in staat zijn en het uitwassen van kleuringen.

-De genoemde tijdsduur is incl. rijtijd de effectieve afspraak zal dus minder tijd vragen.

-Het geboekte tijdstip kan afhankelijk van het verkeer of uitlopen van vorige afspraken  afwijken.

-Indien u verder dan 15km.van postcode 2288 woont, ben ik genoodzaakt de afspraak te annuleren.

- Af en toe gebeurt het dat u zelf het genoemde tijdstip niet kan nakomen. De eerste keer wordt dit door de vingers gezien, dit kan iedereen natuurlijk overkomen. 

erna ben ik genoodzaakt een wachtvergoeding aan te rekenen. Dit voor € 5/10 min.

- Bij thuiskleuren kan het wel eens gebeuren dat er een likje verf wordt gemorst, Dit proberen we ten alle tijden te vermijden, alsook direct op te poetsen. Echter kunnen wij voor eventuele vlekjes op voorwerpen/meubilair/vloeren,... niet aansprakelijk worden gesteld, daar u via deze weg op de hoogte bent gesteld over dit risico.

ANNULERINGEN

Bij Hair@Yours doen we ons best om ervoor te zorgen dat aan al je behoeften wordt voldaan. Laat het ons weten als je je afspraak moet annuleren of wijzigen. Als je ons minder dan 24 uur voor je geplande afspraak op de hoogte stelt, moeten we de helft van de kosten in rekening brengen en kunnen we niet garanderen dat we je kunnen helpen. Meer weten? Neem contact op.

bruin haar
bottom of page